/ Advocaat / partner

Willemijn van den Berg

Willemijn heeft ruime ervaring in de procespraktijk. Zij procedeert in zakelijke geschillen, waaronder in (inter)nationale handelszaken en zaken betreffende de beroepsaansprakelijkheid van accountants, fiscalisten en advocaten. Willemijn heeft expertise op het gebied van contractenrecht, procesrecht, internationaal privaatrecht en aansprakelijkheidsrecht in brede zin. Zij procedeert zowel bij de civiele rechter als bij de tuchtrechter.
 
Willemijn begon haar carrière in 2003 bij DLA Piper. In 2012 is zij overgestapt naar Blaisse, waar zij tot aan de oprichting van Lennox Litigation heeft gewerkt.
 
Willemijn is lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, de Vereniging voor Jaarrekeningenrecht en de Vereniging Corporate Litigation.
 
Willemijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, burgerlijk recht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.