/ Advocaat / partner

Maarten Vink

Maarten is gespecialiseerd in contractuele geschillen, aansprakelijkheidszaken en het verzekeringsrecht en beschikt over zeer ruime ervaring als procesadvocaat. Hij adviseert en procedeert onder meer over overeenkomsten, beroepsaansprakelijkheid en productaansprakelijkheid. Ook staat hij regelmatig verzekeringsmaatschappijen bij in dekkingsgeschillen en regresprocedures.

Maarten is zijn carrière in 2007 begonnen bij DLA Piper. In 2012 maakte hij de overstap naar Rutgers & Posch, waar hij in 2020 benoemd werd tot partner.

Maarten is onder meer lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht, Vereeniging Handelsrecht, Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, Vereniging voor Verzekeringswetenschap en de Vereniging Corporate Litigation.

Maarten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Burgerlijk procesrecht (Litigation, Arbitrage, Beslag- en executierecht). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.