The New Litigation Firm

Lennox Litigation

Wij zijn Lennox Litigation. Een litigation boutique: een brede geschilbeslechtingspraktijk voor zakelijke cliënten. Met een sterke internationale dimensie. Wij richten ons op commercial en corporate litigation, en helpen onze cliënten wanneer het er echt toe doet. Met rust, ervaring en expertise maken wij het verschil.

Romée Reitsma

Partner

Romée is gespecialiseerd in het voeren van civiele procedures, zowel in nationale als internationale context. In de aanloop daarnaar, en vaak ook ter voorkoming daarvan, adviseert zij veelvuldig over verbintenisrechtelijke en procesrechtelijke vraagstukken. Romée heeft een focus op distributie, franchise en agentuurkwesties.
Tot haar cliëntenkring behoren onder meer ondernemingen die actief zijn in de voedings-, elektronica, teelt en IT- industrie, alsmede verzekeraars.

Romée is lid van de Vereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur.

Romée heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Verbintenissenrecht, agentuur en distributie.

Romée Reitsma staat geregistreerd op het rechtsgebied verbintenissenrecht, agentuur en distributie. *

Maarten Vink

Partner

Maarten is gespecialiseerd in contractuele geschillen, aansprakelijkheidszaken en het verzekeringsrecht en beschikt over zeer ruime ervaring als procesadvocaat. Hij adviseert en procedeert  onder meer over overeenkomsten, beroepsaansprakelijkheid en productaansprakelijkheid. Ook staat hij regelmatig verzekeringsmaatschappijen bij in dekkingsgeschillen en regresprocedures.

Maarten is onder meer lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht, Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, Vereniging voor Verzekeringswetenschap en de Vereniging Corporate Litigation.

Maarten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, burgerlijk recht.

Maarten Vink staat geregistreerd op het rechtsgebied algemene praktijk, burgerlijk recht. *

Willemijn van den Berg

Partner

Willemijn heeft ruime ervaring in de procespraktijk. Zij procedeert in zakelijke geschillen, waaronder in (inter)nationale handelszaken en zaken betreffende de beroepsaansprakelijkheid van accountants en fiscalisten. Willemijn heeft expertise op het gebied van contractenrecht, procesrecht, internationaal privaatrecht en aansprakelijkheidsrecht in brede zin. Zij procedeert zowel bij de civiele rechter als bij de tuchtrechter.

Willemijn is lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en de Vereniging voor Jaarrekeningenrecht.

Willemijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, burgerlijk recht.

Willemijn van den Berg staat geregistreerd op het rechtsgebied algemene praktijk, burgerlijk recht. *

Gerard Endedijk

Partner

Gerard is een zeer ervaren procesadvocaat en heeft een (internationale) commercial en corporate litigation praktijk. Naast de brede procespraktijk is Gerard in bijzonder gespecialiseerd in (internationaal) verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, waaronder product- en beroepsaansprakelijkheid. Hij adviseert onder meer banken, financiële instellingen, verzekeraars en overheidsinstellingen.

De Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam doet geregeld een beroep op Gerards expertise. Daarnaast is hij advocaat-lid van het Hof van Discipline.

Gerard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, burgerlijk recht.

Gerard Endedijk is registered for general practice, civil law. *

* Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lennox Litigation B.V.
Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
Nederland

KVK 82938067
BTW NL862662412B01